суботу, 16 травня 2015 р.

Кращі країни для подорожей - 2015


Сінгапур очолив список сайта Lonely Planet "Найкращі країни для подорожей 2015", на другому і третьому місці - Намібія і Литва. Lonely Planet вибрали цю дивовижну країну в Південно-Східній Азії завдяки унікальному стилю кухні та культури. До того ж тут можна утекти з типового міського пейзажу і насолоджуватися красою острова. Крім того, наступного року Сінгапур відзначить п'ятдесятиріччя незалежності, так що можна очікувати з цього приводу грандіозне свято. Список був складений за такими критеріями, як: наявність особливого заходу наступного року, особиста думка журналістів і блогерів сайту. Особлива увага приділялася невеликим країнам так, щоб вони мали рівні шанси з більш популярними туристичними напрямками. 
 Сінгапур
Мальовниче місто-держава в Азії з неповторною кухнею і сумішю різноманітних культур. У громадян Сінгапуру загострене почуття національної ідентичності: їх країна має багату історію, а на шляху до незалежності довелося подолати не одну перешкоду.


Намібія
Молода африканська країна відома буйством живої природи і природної краси. Тут можна побачити тварин, яких ви бачили раніше лише на екрані телевізора.

Литва
Ця прибалтійська країна славиться своїм білим піском і великою кількістю лісів, які населяють різноманітні тварини, і де можна знайти велику кількість артефактів радянської історії.

Нікарагуа
Своєю назвою країна зобов'язана нікому племінному вождю. Тут ви знайдете дивовижні піщані пляжі і безліч цікавих музеїв. До того ж Нікарагуа - одна з найбезпечніших країн Південної Америки.

Ірландія
Пориньте в ірландську культуру за допомогою відвідування прихованих від неуважного погляду обивателя барів, де ви зможете насолодитися місцевою музикою і пивом. Будьте впевнені: в найкоротші терміни ви зможете наспівувати кілька ірландських .

 Республіка Конго
Тут знаходяться два заповідника з найбільшими невинно чистими лісами на континенті. Зараз в цій африканській країні намагаються зробити все, щоб незабаром зробити тут популярне серед туристів місце відпочинку.

Сербія
Країна колишнього комуністичного табору намагається поліпшити свою репутацію і залучити туристів. Любителі міського життя можуть відвідати Белград - культурну та економічну столицю, а шанувальники усамітнення просто зобов'язані відвідати місцеві мальовничі гори і долини.

Філіппіни
Країна є об'єднання із понад семи тисяч островів з діючими вулканами, прекрасною дикою природою і видами на море. Можна відпочивати від цивілізації, подорожуючи з одного крихітного острова на інший, часом роблячи перепочинок і відвідуючи населені великі острова.

Сент-Люсія
Гори, вулкани і тропічні ліси - ця країна виразно вигідно відрізняється від інших у межах Карибського басейну. Вам не доведеться нудьгувати: любителі шопінгу будуть годинами бродити по місцевим ринкам, а шанувальники активного часу проводження можуть зайнятися дайвінгом.

Марокко
Марокко славиться давньою історією, мальовничими базарами в сучасній атмосфері міст. Тут же знаходяться легендарні атлаські гори і часом з'являються туареги - загадковий кочовий народ.















1 коментар:

  1. привіт усім, якщо ви шукаєте позику з низькою ставкою 2 ставки на рік, тоді пропозиція позики pedro буде гарною для вашої бізнес-позики та іншого виду позики, яку ви хочете застосувати, якщо ви знаєте, що можете отримати гарне повернення якомога швидше, тоді зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити