неділю, 17 травня 2015 р.

 10 кращих туристичних міст України


 Івано-Франківськ
Обласний центр на західній Україні ззатишним старим містом і незвичайною ратушею. Маловідоме серед туристів і вже тому заслуговує відвідин.


 Коломия

Невеличке, старовинне містечко з добре збереженим австро-угорським центром. Тут розташований унікальний і єдиний у світі музей "Писанка".



Яремче

Туристичне гуцульське містечко в Карпатах, найближчий великий населений пукт відголовного зимового курорту-Буковеля. Відоме своєю традиційною архітектурою і найбільшим в Карпатах сувенірним ринком.


Харків

Друге за величиною місто країни, колишня столиця.Центральна площа Свободи- одна з найбільших в Європі. 


Ужгород
Столиця закарпатської України відома травневим цвітінням сакури, замком та фестивалями вина. Є тут і симпатичне старе місто.


Чернівці

Досить незаїзджене місто, столиця регіону Буковина і культурний центр західної України, нарівні зі Львовом. 

 Кам'янець-Подільський

Краще невелике місто України. Скельні міста звичайна справа для Італії чи Іспанії, але в Україні це велика рідкість.Тутзнаходиться найстаріша ратуша в країні.


 Одеса

Місто біля моря, батьківщина багатьох відомих емігрантів і столиця українського гумору


 Львів

Старе місто Львова внесене до списку всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.




 Київ

Столиця україни, найцікавіше місто, культурна й духовна спадщина країни. Завдяки горбистій місцевості, місто деже мальовниче і має більше 20 оглядових майданчиків.






1 коментар:

  1. Я ніколи не думав, що буду мати право на отримання позики, яку мені надали співробітник Педро та його кредитна компанія, яка була дуже гладкою та прозорою в кожній розмові, яку ми проводимо під час процесу позики, я ще раз подякую йому та його кредитній організації за роботу молодець, запропонувавши мені позику в розмірі 22 мільйони євро з низькою ставкою 2 річних доходів, вони є справжньою компанією з реєстром позик на простих умовах. зв’яжіться з кредитною компанією через pedroloanss@gmail.com WhatsApp: + 1-8632310632.

    ВідповістиВидалити